Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Synovi s láskou pichla smrteľnú dávku heroínu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

LONDÝN – Britka (57) zabila svojho syna (22) injekciou heroínu. Tvrdí, že ho chcela oslobodiť od bolesti. Mladík mal po nehode ťažko poranený mozog. Súd poslal matku do väzenia na doživotie.

Frances Inglisová sa bráni, že chcela Tomovi iba pomôcť. "Urobila som to s láskou, podľa mňa to nebola vražda," povedala. Jej syn utrpel ťažké poranenia mozgu, keď v roku 2007 vypadol z idúcej sanitky. Podľa matky od nehody trpel neznesiteľnou bolesťou.

"Tom žil v pekle, nemohla som ho nechať takto žiť ďalej," uviedla. Žalobkyňa podotkla, že so ženou treba cítiť istú mieru sympatie, ale obhajoba vraždy, ktorá má niekoho oslobodiť od bolesti, neexistuje. Inglisová sa svojho syna neúspešne pokúsila zabiť injekciou s drogami už v roku 2007. Potom jej zakázali navštevy v nemocnici. Napriek tomu sa tam ale v novembri 2008 dostala. Predtým ako ju stihol personál zastaviť, pichla Tomovi smrteľnú dávku heroínu.

"Držala som ho. Povedala som mu, že ho milujem, povedala som mu, že všetko bude v poriadku. Potom som vzala striekačku a pichla mu injekciu do boku a do ruky ... zaspal, bol v pokoji," opísala Inglisová svoj čin súdu. Odsúdili ju na doživotie, odpykať si musí najmenej deväť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu