Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Muž zastrelil osem ľudí, trafil aj vrtuľník!

Christopher Speight zastrelil osem ľudí
Christopher Speight zastrelil osem ľudí

WASHINGTON – Rodinná tragédia sa stala v americkom štáte Virgínia. V dome našli sedem zastrelených ľudí a neďaleko neho ďalšie telo.

Polícia o podrobnostiach dlho mlčala, ale páchateľom je zrejme otec (39), ktorý po hádke začal strieľať na členov rodiny. Strelec sa skryl v blízkom lese a údajne ho obkľúčili.

Polícia pôvodne iba oznámila, že streľba v meste Appomattox má "väčší počet obetí" a že sú aj zranení. Americké médiá prinášali najrôznejšie informácie, podľa internetovej stránky denníka The Washington Times boli obete len dve, matka a syn, a jeden zranený.

Najskôr našli postreleného mladého muža na okraji cesty. Ten ale po prevoze do nemocnice zomrel. Od neho viedla stopa do domu páchateľa. Tam policajti našli mŕtve telá.

Keď hliadky pátrali v okolí domu, spustila sa streľba z neďalekého lesa. Muž strieľal aj na policajný vrtuľník, niekoľkokrát ho zasiahol a stroj musel núdzovo pristáť kvôli deravej palivovej nádrži. Posádka sa ale nezranila.

Polícia si vyžiadala posily z okolitých okresov a susedného štátu. Evakuovali obyvateľov okolitých domov a asi 60 detí z malej cirkevnej školy v blízkosti. Obyvatelia vzdialenejších domov dostali len pokyn, aby nevychádzali a zamkli dvere.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu