Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poplach na letisku, muž išiel pobozkať ženu

Záber z bezpečnostnej kamery na letisku
Záber z bezpečnostnej kamery na letisku

NEWARK – Nevinná rozlúčka pred odletom spustila poplach na medzinárodnom letisku v americkom Newarku. Muž sa totiž vyhol v nedeľu večer bezpečnostnej prehliadke. Jeden z terminálov letiska ale kvôli incidentu na niekoľko hodín uzavreli a lety nabrali obrovské meškania.

Videozáznam z letiska ukazuje muža, ktorý sa zrejme nechystal nikam odletieť. Pred odletovou halou objíma ženu pri stanovisku bezpečnostnej kontroly. Dáma kontrolou prejde, zo svojho miesta ale odíde pracovník Úradu pre bezpečnosť v doprave. Muž teda pokračuje v chôdzi smerom za kontrolné stanovisko.

Žena len nadvihne pásku, ktorá má zabrániť ľuďom bez kontroly vo vstupe do odletovej zóny, muž podlezie a obaja ruka v ruke odkráčajú z dohľadu kamier. Muž strávil podľa dostupných správ na letisku len 20 minút a potom ho opustil. Úradom sa ho však stále nepodarilo identifikovať.

Bezpečnostnú službu upozornil svedok, že dotyčný prešiel zakázaným východom. Spustili poplach a celý terminál museli vyprázdniť. Všetci cestujúci potom znova absolvovali bezpečnostnú kontrolu. Polícia neobjavila nič podozrivé. Prevádzku letiska spájajúceho New York so svetom plne obnovili po približne šiestich hodinách.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu