Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dopravák mal znásilniť najmenej 20 žien!

ilustračné foto
ilustračné foto

MOSKVA – Moskovčanky si môžu vydýchnuť. Zatkli maniaka, ktorý znásilnil najmenej dve desiatky žien na juhu mesta. Zvrhlíkom je dopravný strážnik.

Údajný násilník, podľa médií inšpektor Artur Kosicyn (32), sa medzitým priznal k piatim napadnutiam. Z ďalších 15 je podozrivý. Zatiaľ ho identifikoval tucet obetí. Po zatknutí sa vraj pokúšal policajtov podplatiť. Najskôr za slobodu ponúkal 6730 eur, potom až 58 tisíc.

Strážnik vraj znásilňoval počas voľna medzi službami, obete vyzeral z čierneho terénneho vozidla a potom ich zastrašoval nožom. Občas stihol za 24 hodín prepadnúť aj dve obete.

Odhalili ho po poslednom prepade. V noci vo výťahu napadol Moskovčanku, ktorá sa ale bránila a násilník radšej utiekol. Žena vzápätí zavolala na políciu. Hliadka ho zadržala a previezla do cely.

Podľa vyšetrovateľov ženy prepadával už od marca, a to zrejme nielen v Moskve, ale aj v blízkom meste Podolsk. Tam ho preložili po tom, čo nezvládol psychologický test. Obetí môže byť ešte viac. Muža už z polície vyhodili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu