Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

S kartónom miesto čelného skla odšoféroval 640 km

S kartónom miesto čelného skla prešiel 640 km
S kartónom miesto čelného skla prešiel 640 km

PEKING - Stovky kilometrov sa podarilo prejsť čínskemu kamionistovi s kusom kartónu namiesto predného skla, pokým ho polícia zastavila. Pán Li riadil auto tak, že vystrčil hlavu bočným oknom alebo sa snažil sledovať premávku pred sebou malými dierkami v kartóne, napísal denník China News Network.

Dopravní policajti ho zazreli na diaľnici v provincii Che-nan a neverili svojim očiam. "Počasie bolo mimoriadne chladné, ale videli sme nákladné auto, ktoré malo miesto predného skla kus kartónu, a vodič mal celú dobu hlavu vystrčenú z bočného okienka," uviedol policajný hovorca.

Keď policajti auto zastavili, vystúpil Li z auta s tvárou červenou od chladu. Policajtom povedal, že mal pred niekoľkými dňami nehodu, ale kvôli nabitému pracovnému programu nemal čas sklo vymeniť. Priznal sa, že s provizórnym "sklom" prešiel neuveriteľných 640 kilometrov.

"Keď šlo veľa áut, riadil som s hlavou vystrčenou z okna. Jazdil som týmto spôsobom, pokiaľ mi neztuhol a nebolel ma krk, potom som zase riadil tak, že som sa díval malými dierami v kartóne," vysvetlil policajtom svoju techniku jazdy.

Polícia odprevadila nákladné auto do najbližšieho servisu a nariadila Liovi, aby ho nechal riadne opraviť, než sa zase vráti na cestu, píše denník, ale nezmieňuje sa o nejakom postihu nebezpečného vodiča.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu