Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zastrelili predpokladaného vraha policajtov!

Miesto, kde zastrelili vraha policajtov.
Miesto, kde zastrelili vraha policajtov.

WASHINGTON - Americká polícia dnes zastrelila predpokladaného vraha, ktorý v nedeľu v Tacome neďaleko Seattlu v štáte Washington zastrelil štyroch policajtov. S odvolaním na hovorcu miestneho šerifa to oznámila televízia CNN.

Mauricea Clemmonsa (37) zabili v noci na dnes na predmestí Seattlu, informoval CNN hovorca Ed Troyer. "Padli výstrely, podozrivý bol zasiahnutý a je mŕtvy," povedal.

Afroameričan Clemmons má za sebou bohatú kriminálnu minulosť. Podľa vyšetrovateľov vošiel v nedeľu ráno do bistra na tacomskom predmestí Lockwood a chladnokrvne zastrelil štyroch policajtov - troch mužov a ženu - ktorí sa tam chystali do služby.

Clemmonsa podľa CNN v 17 rokoch odsúdili na 95 rokov väzenia za celú škálu trestných činov: lúpeže, prepadnutia alebo držanie zbrane v škole. Po 11 rokoch v arkansaskom väzení sa v roku 2000 dostal na slobodu vďaka amnestii guvernéra tohto štátu Mikea Huckabeeho, ktorý sa vlani za republikánov uchádzal o prezidentskú nomináciu. Naposledy Clemmonsa zadržali za údajný útok na policajta v štáte Washington, kde leží Tacoma aj Seattle.

Motív jeho streľby na policajtov nie je známy. Podľa súdnych dokumentov trpel preludmi a bol duševne nestabilný.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu