Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Vrah zo Seattlu sa na víkendový masaker poriadne pripravil

Aaron Kyle Huff († 28) prišiel v sobotu nadránom na miesto činu s tromi puškami, bejzbalovou palicou, mačetou a viac ako 300 nábojmi. Zobraziť galériu (3)
Aaron Kyle Huff († 28) prišiel v sobotu nadránom na miesto činu s tromi puškami, bejzbalovou palicou, mačetou a viac ako 300 nábojmi.

SEATTLE - V americkom Seattli stále doznieva šok z víkendového masakru na študentskej párty, kde šialený zabijak postrieľal šesť nevinných ľudí. Polícia má po niekoľkých dňoch prvé výsledky. Mladý zabijak sa na celú akciu dôkladne pripravil a začal ju s mrazivými slovami: „Je toho dosť pre každého!“

Aaron Kyle Huff († 28) prišiel v sobotu nadránom na miesto činu s tromi puškami, bejzbalovou palicou, mačetou a viac ako 300 nábojmi. Partia jeho neskorších obetí ho stretla večer predtým na párty v meste a pozvala ho na svoju oslavu v štýle zombie. Huff z oslavy neskôr odišiel, aby sa zas onedlho vrátil ovešaný muníciou a v rukách s puškou a revolverom. „Je toho dosť pre každého!“ zakričal na asi 30 mladých ľudí s pomaľovanými tvárami poobliekaných v čiernom. Výstrely zabili šesť ľudí a dvoch zranili. Huff sa potom pri kolízii s policajtom pred domom sám zastrelil. „Páchateľ mal jasný zámer hromadnej vraždy,“ povedal policajný inšpektor Clark Kimerer. Motív vraha však stále nie je známy. „Otázky, prečo to urobil, si budeme klásť roky. Dúfam, že nájdeme nejaké odpovede,“ povedal Kimerer. Vrahov brat-dvojča netušil o úmysloch svojho súrodenca. Huff s ním pracoval päť rokov ako roznášač pizze. „On a jeho brat boli tí najmilší a najpríjemnejší ľudia,“ krútila hlavou ich zamestnávateľka Regina Gray. Na mieste tragédie sa medzitým objavili kvety a rodinní príslušníci obetí spolu s ich spolužiakmi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu