Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Berlusconi opäť hovorí o opálenom Obamovi

Barack Obama a Silvio Berlusconi
Barack Obama a Silvio Berlusconi

RÍM - Taliansky premiér Silvio Berlusconi opäť perlil. Včera označil amerického prezidenta Baracka Obamu a jeho ženu Michelle za „opálených“.

Uviedol to ako vtip v prejave na slávnosti svojej strany v Miláne. Hovoril o svojej účasti na summite G20 v americkom Pittsburghu. "Mám vás pozdravovať od muža, ktorý sa volá, ktorý sa volá ... počkajte, je to niekto opálený: Barack Obama! ... Nebudete tomu veriť, ale opaľovať sa na pláž išli v dvoch, pretože aj jeho žena je opálená! " povedal za potlesku prítomných členov strany Ľud slobody Berlusconi.

Premiéra za podobné slová už v minulosti kritizovali. Počas návštevy Moskvy o Obamovi povedal, že je mladý, pekný a opálený. Keď tieto slová vyvolali rozruch, Berlusconi dodal, že je myslel ako veľký kompliment. Tí, ktorí to nechápu, sú hlupáci. Jeho kompliment však mnohé médiá v zahraničí pochopili ako urážku. Pravicový politik Berlusconi neskôr opätovne pripomenul „opálenie“ novozvoleného demokratického prezidenta Obamu a zároveň ho spomenul v súvislosti s topmodelkou Naomi Campbell. Vyhlásil, že im ich snedosť závidí.

"Môj kompliment voči Barackovi je trochu závistlivý. Všetci sme radi tak opálení, ako sú Naomi Campbellová a Obama," povedal vlani Berlusconi na tlačovej konferencii v strednom Taliansku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu