Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Opitý vodič zrazil otca s deťmi na bicykloch!

(Zdroj: Jupiterimages)

PRAHA – Cez celý víkend zahynulo v Česku pri dopravných nehodách 13 ľudí. Časť úmrtí majú na svedomí opití vodiči. V piatok zomrelo osem, v sobotu päť ľudí.

Podľa policajných štatistík k nim ešte pribudlo 11 ťažko a 52 ľahko zranených. Tragickú bilanciu za piatok spôsobila hlavne nehoda v Starom Jičíne. Pri čelnej zrážke dvoch aut zahynuli štyria Poliaci. Ďalšia smrteľná nehoda bola napríklad pri Frýdku – Místku. Pri nebezpečnom predbiehaní vrazil do nákladného vodič osobného auta a zahynul. Dôchodca zomrel pre nehode sanitky pri Náchode. Tam sa zranil aj vodič záchranného auta a ďalší traja ľudia.

Opitý vodič (54) narazil zozadu v sobotu večer na ceste pri Prahe do otca s dvomi deťmi na bicykloch. Dievčatko (†11) v nedeľu ráno svojim zraneniam podľahlo. Stav dvojročného chlapca si vyžaduje ďalšie odborné vyšetrenia. Otec detí vyviazol bez väčších zranení. Vodičovi škodovky namerali 2,54 promile. Ďalší opitý vodič zabil v Černošiciach autom dedka (†84), keď vyletel v jednosmernej ulici na chodník.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu