Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Clintonová je po operácii, stará sa o ňu aj Bill

Hillary a Bill Clintonovci
Hillary a Bill Clintonovci (Zdroj: Profimedia)

WASHINGTON - Americká ministerka zahraničných vecí Hillary Clintonová v piatok podstúpila dvojhodinovú operáciu zlomenej pravej ruky.

Stalo sa tak v jednej washingtonských nemocníc a následne ju prepustili do domáceho liečenia, kde sa jej o spoločnosť stará jej manžel Bill spolu s ich dcérou Chelsea. Informovala o tom kancelária jej ministerstva. Podľa ošetrujúcich lekárov by šéfka americkej diplomacie mala byť čoskoro úplne v poriadku. Otáznym však ostáva jej ďalší program a jej prítomnosť na rokovaniach Organizácie pre bezpečnosť a spoluprácu na gréckom ostrove Korfu. Rozhodnutie by malo padnúť v najbližších dňoch.

Clintonová utrpela úraz v stredu. Americká ministerka spadla na ceste do Bieleho domu zlomila si pravú lakťovú kosť. Zranenie jej ošetrili v nemocnici Univerzity Georgea Washingtona, ktorá sa nachádza niekoľko blokov od ministerstva zahraničných vecí. Clintonová musela následne zrušiť svoju účasť na štvrtkovom podujatí pri príležitosti nadchádzajúceho Svetového dňa utečencov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu