Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Podcenili sme internet, pripustil Paroubek

Jiří Paroubek.
Jiří Paroubek. (Zdroj: SITA)

PRAHA – Česká sociálna demokracia bude musieť napraviť chybu, ktorú spôsobila, keď v komunikácii s verejnosťou podcenila internetové médiá. Pripustil to predseda strany Jiří Paroubek.

"My sme skutočne zaspali, pokiaľ ide o tie internetové médiá. A budeme to teraz rýchlo, veľmi rýchlo doháňať," povedal v rozhovore pre Rádio Impuls.

Sociálna demokracia by podľa neho potrebovala viac pracovať s tými mladými ľuďmi, ktorí sú pod údajným vplyvom pravicových médií. Paroubek to povedal v časti debaty, ktorá sa týkala série incidentov na predvolebných mítingoch ČSSD, kde sa stal spolu so svojimi spolupracovníkmi terčom hádzania vajíčok. Na internetovej sociálnej sieti Facebook sa objavila stránka s názvom Vejce pro Paroubka v každém městě!, ktorá navádzala na tieto činy.

Sám Paroubek vraj svoj osobný profil na Facebooku nemá. "To nemám a myslím, že je to veľká slabina a veľká chyba. A musím povedať, že tak trošku ľudia okolo mňa v tomto zlyhali," uviedol Paroubek. Ako dodal, chcel týmto spôsobom komunikovať s verejnosťou už pred niekoľkými mesiacmi, ale iné úlohy boli prednejšie. Skôr než o profile na sieti Facebook ale uvažuje o fungujúcich webových stránkach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu