Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Hluchonemý muž zneužíval v pivnici dcéru

(Zdroj: Jupiterimages)

BRNO – Čiastočne hluchonemý muž (42) púšťal v pivnici nahlas hudbu, aby nikto netušil, že tam práve pohlavne zneužíva svoju dcéru (7). Na začiatku jej vraj len chcel lepšie vysvetliť školskú úlohu o ľudskom tele. Použil vlastné.

Práve hudbou v pivnici na sebe upozornil susedky. Zdalo sa im podozrivé, že takmer nepočujúci muž si púšťa hudbu. Vlani v lete na neho upozornili políciu. Okresný súd v Brne poslal nepodareného otca na 3 roky do väzenia. Musí navyše podstúpiť sexuologickú liečbu. O prípade informovali spravodajské servery.

Dcéru začal zneužívať, keď mala 7 rokov a všetko trvalo 18 mesiacov. Dievča sa vždy z pivnice vracalo s plačom, napísal server tn.cz. Otca nakoniec usvedčila kamera, ktorú do pivnice nainštalovali.

Mierne retardovaný muž sa na výsluchu priznal, že dievča niekedy ohmatkával. Všetko sa začalo pri domácej úlohe zo školy. Témou bolo ľudské telo. Rozhodol sa jej učivo vysvetliť na vlastnom tele.

Muž na súde tvrdil, že dcéra s ním chodila do pivnice dobrovoľne. Údajne sa tam spolu hrali. Do hry malo patriť aj vyzliekanie sa od pása dole, hladkanie a ohmatkávanie sa. Matka sudcom povedala, že si vôbec nič nevšimla.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu