Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Po rodičoch, ktorí deti nechali v pizzerii, stále pátrajú

RÍM – Talianska polícia stále horúčkovito pátra po rodičoch troch malých nemeckých detí. V nedeľu nechali svoje ratolesti úmyselne v pizzerii na severe Talianska a zmizli.

Rodičovský pár prišiel do reštaurácie na okraji mesta Aosta a objednal svojim potomkom vo veku 8 mesiacov, 2 a 4 roky občerstvenie. Rodičia vyšli von, vraj si len zapália cigaretu, dnu sa už nevrátili. Pred pizzeriou zostalo stáť aj ich auto.

Otec nechal na operadle stoličky sako a ruksak. V ňom našla polícia doklady s menami oboch rodičov. Matka sa volá Caterina Remhofová (26), o dva roky mladší otec Sascha Schmidt. Obaja pochádzajú z Finnentropu na západe Nemecka. V aute pred reštauráciou našli policajti písomnosti, vďaka ktorým mohli kontaktovať babičku detí, ktorá žije v Nemecku. Ukázalo sa, že nemecký pár s deťmi prišiel do Talianska úplne bez batožín.

Agentúra ANSA napísala, že rodičia trpeli vážnymi finančnými problémami a možno už nie sú medzi živými. Talianska polícia zatiaľ špekulácie o ich smrti nekomentovala. Upozornila ale, že obaja dospelí majú za sebou dlhú drogovú závislosť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu