Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Užíval si sex za jazdy, prekročil aj rýchlosť!

OSLO- S vysokou pokutou a zákazom jazdy odíde zrejme od súdu nórsky vodič (28), ktorého policajti pristihli pri sexe s priateľkou počas jazdy na diaľnici! "Lásky chtivý" Nór pri milostnom akte prekročil o 33 kilometrov povolenú rýchlosť a s autom križoval od krajnice ku krajnici, čím upútal pozornosť policajnej hliadky. Informoval o tom spravodajský server BBC.

Muži zákona počas prenasledovania auta čoskoro zistili pravdepodobnú príčinu podivného chovania vodiča. Bola ňou evidentne žena, ktorá sedela na mužovi za volantom. Roztúžený pár si prekvapení policajti nafilmovali ako dôkaz pre súdne pojednávanie a potom ho zastavili.

O treste pre vodiča sa rozhodne v priebehu nasledujúcich týždňov. Od súdu zrejme odíde s pokutou niekoľkých tisícok nórskych korún a dlhodobým zákazom šoférovania.

"Prečo tak na diaľnici riskovali, nevieme. Vodič toho ale nemohol veľa vidieť, pretože mu vo výhľade prekážalo jej pozadie," komentoval celú udalosť veliteľ zasahujúcej diaľničnej hliadky Stein Hagen. Napriek tomu, že v celej kurióznej udalosti zohrala „rozhodujúcu“ úlohu žena (21), policajti jej povolili odviezť si milenca po skončení vyšetrovania domov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu