Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na Jarka Nohavicu predávali falošné lístky

Jaromír Nohavica
Jaromír Nohavica

PRAHA - Približne stovka ľudí sa včera nedostala na koncert Jarka Nohavicu v pražskej Lucerne. Polícia upozorňuje, že falošné lístky za 290 českých korún, ktoré mali títo nešťastníci, sa môžu objaviť aj na dnešnom a zajtrajšom koncerte speváka.

Ľudia s falošnými lístkami sa na koncert nedostali napriek tomu, že za ne dali 290 českých korún. Usporiadatelia ich nevpustili dnu, pretože vstupenky s rovnakým číslom boli falošné. Ľudia sa stali obeťami podvodu v internetovom bazáre. Informoval o tom server Aktuálně.cz.

Podľa pražského policajného hovorcu Jána Mikulovského išlo o veľmi dobré napodobeniny vstupeniek, vrátane skopírovaných ochranných prvkov. Polícia prípad vyšetruje ako trestný čin podvodu. Medzi ľuďmi, ktorí prišli na políciu s falošnými vstupenkami, bol aj muž, ktorý ich predával. Údajne ich kúpil za polovicu ceny od neznámeho človeka a netušil, že ide o podvod. Na mieste sa hneď finančne vyrovnal s oklamanými ľuďmi.

Podľa polície nie je vylúčené, že sa neplatné lístky objavia na dnešnom a zajtrajšom koncerte v pražskej Lucerne. Nohavica tam na vypredaných koncertoch nakrúca svoje nové CD a DVD. Lístky na tieto vystúpenia sa mohli predávať maximálne po šiestich kusoch na osobu a len v predajnej sieti. Cez internet sa vstupenky nepredávali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu