Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Žena ho chcela opustiť, zastrelil 5 detí aj seba!

(Zdroj: Jupiterimages)

WASHINGTON - Americký otec zabil v sobotu svojich 5 detí vo veku od 7 do 16 rokov a potom zastrelil sám seba. Polícia sa domnieva, že na príčine boli nezhody s manželkou, ktorá od neho chcela odísť. Manželka v čase tragédie doma nebola.

„Všetky obete boli zastrelené“, povedal Ed Troyer, hovorca úradu šerifa okrsku Pierce County, kde sa stal zločin. Štyri deti zabil v posteliach, piate v kúpeľni. Muž potom odišiel k blízkemu kasínu a v aute sa zastrelil. V aute nenašli žiadny odkaz, ktorý by jeho hrozný čin vysvetľoval.

„To nebola tragédia, to bola prosto vražda,“ povedal šerif z Pierce County Paul Pastor. „Ak vám to nezlomí srdce, tak už neviem čo.“ Šerifov hovorca neskôr vyhlásil, že muž zrejme zabil deti a seba kvôli tomu, že sa dozvedel, že jeho manželka chce odísť s iným mužom. Nezhody medzi nimi už predtým naznačovala jedna svedecká výpoveď.

Rodina žila v kolónii mobilných domčekov neďaleko od Tacomy na severozápade USA. Muž pracoval ako strojník, jeho žena je predavačka. Mali štyri dcéry a sedemročného chlapca.

Ženina teta, ktorú citovala agentúra AP, povedala, že si vec nevie vysvetliť. Rodina vraj spolu vychádzala dobre. Jeden zo spolužiakov najstaršej zastrelenej dievčiny však upozornil, že mu v piatok rozprávala, že sa rodičia pohádali a matka utiekla z domu. Otec sa ju vraj márne snažil prinútiť k návratu. Susedia nešťastného páru pre noviny The Seattle Times povedali, že často počuli, ako otec na deti kričí, a že kvôli tomu niekoľkokrát privolávali šerifa a ľudí z úradu na ochranu detí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu