Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bush bude pracovať v Dallase

DALLAS - Federálny úrad poskytne prezidentovi Georgeovi W. Bushovi po jeho odchode z Bieleho domu 2 400 metrov štvorcových veľkú kanceláriu neďaleko jeho domu v Dallase. Prenájom začne platiť už začiatkom leta a bude trvať desať rokov.

Pokiaľ bude hotová, dostane Bush k dispozícii inú, 1 600 metrov štvorcových veľkú kanceláriu. Úrad bude platiť obe kancelárie, ktoré sa nachádzajú čo by kameňom dohodil od Bushovho domu v oblasti Preston Hollow.

Úrad poskytuje kancelárie aj ostatným žijúcim prezidentom. Odchádzajúci americký prezident George Bush s manželkou Laurou si kúpili dom v texaskom Dallase. Presťahujú sa doň, keď Bush odstúpi z funkcie prezidenta a prenechá Biely dom svojmu nástupcovi Barackovi Obamovi.

Nový dom Bushovcov sa nachádza v dallaskej štvrti Preston Hollow, ktorá patrí k najlukratívnejším častiam mesta. Bushovci plánujú aj naďalej byť často na svojom ranči v texaskom Crawforde, kde Bush doteraz trávil takmer každý voľný víkend a pozýval si tam tiež spriatelených zahraničných štátnikov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu