Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Auto vpálilo do skupiny ľudí pred supermarketom: Dieťa transportoval do nemocnice vrtuľník

Auto narazilo do ľudí pred supermarketom Zobraziť galériu (2)
Auto narazilo do ľudí pred supermarketom (Zdroj: Facebook/Hasiči Police nad Metují)

POLICE NAD METUJÍ - Vo východočeskom meste Police nad Metují v utorok popoludní vrazilo auto do skupinky ľudí pred supermarketom. Zranených je osem ľudí vrátane troch detí a vodiča auta. Jedno dieťa transportoval do nemocnice vrtulník a okolnosti incidentu vyšetruje polícia.novinky.cz.

archívne video

Nehoda na bratislavskej diaľnici D1 (Zdroj: Tip čitateľa)

Podľa stôp na ceste auto vyletelo z kruhového objazdu smerom k supermarketu, vybehlo na chodník a narazilo do radu ľudí pred stánkom.Podľa policajnej hovorkyne Ivy Kormošovej u vodiča nebol preukázaný alkohol. Do ľudí zrejme narazil pre zdravotnú indispozíciu, ktorú si nepamätal.

Ako uviedla hovorkyňa záchrannej služby Lucia Hanušková, jedno zo zranených detí prepravil vrtuľník do nemocnice v Hradci Královom. Podľa nej záchranári ošetrili sedem ľudí, hasiči hovoria o ôsmich.

"Pomáhali sme so zaistením miesta nehody a ošetrením zranených,“ uviedla hovorkyňa hasičov Martina Götzová s tým, že okrem leteckého transportu jednej osoby boli ďalší zranení prevezení sanitkami."V myšlienkach sme so všetkými zranenými a ich blízkymi. Nech sú všetci čoskoro v poriadku," informoval zhruba hodinu po udalosti starosta Police nad Metují Jiří Škop.

Viac o téme: NárazAutoPolice nad Metují
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu