Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia pátra po nebezpečnom mužovi! Je na neho vydaný zatykač: Nevideli ste ho?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PŘEROV - Policajti sa obracajú na verejnosť kvôli pátraniu po šesťdesiatpäťročnom Štefanovi Klempárovi z Přerova, je na neho vydaný zatykač kvôli vydieraniu a nebezpečnému prenasledovaniu. Polícia ho navyše hľadá v súvislosti s lúpežou, informovala dnes hovorkyňa přerovskej polície Miluša Zajacová. Muž podľa polície môže zdržiavať kdekoľvek v republike.

archívne video

Polícia pátra po páchateľoch, v Petržalke poškodili 38 áut a odstránili z nich tabuľky s EČV (Zdroj: Facebook Polícia SR - Bratislavský kraj )

"Hľadaný sa začiatkom roka 2023 dlhodobo zdržiaval na rôznych miestach v Přerove u rodinných príslušníkov alebo u známych. Jeho posledný pobyt bol zistený v máji 2023 na ubytovni v okrese Příbram, kde mu bola policajným orgánom odovzdaná výzva na podanie vysvetlenia. Na stanovený termín predvolania sa však hľadaný nedostavil, "uviedla policajná hovorkyňa.

Polícia pátra po nebezpečnom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia Českej republiky)

Pátranie kvôli jeho predvedeniu bolo po mužovi vyhlásené už na začiatku júla, Okresný súd v Přerove vydal potom v septembri príkaz na jeho zatknutie pre prečin vydierania a prečin nebezpečného prenasledovania. Kriminalisti teraz navyše po mužovi pátrajú aj kvôli poskytnutiu informácií k prípadu obzvlášť závažného zločinu lúpeže. "Vzhľadom na to, že sa nám doteraz nepodarilo osobu vypátrať, obraciame sa so žiadosťou o pomoc na spoluobčanov, aby nám mohli poskytnúť informácie k miestu súčasného pobytu a pohybu hľadaného muža," dodala Zajacová.

Informácie o pobyte či pohybe Štefana Klempára, ktorý sa môže vydávať aj za Pištu Klempára, môžu veci oznámiť na linke 158. Údaje k hľadanému nájdu v policajnej databáze.

Viac o téme: ČeskoPátranieZatykačPolícia Muž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu