Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

NEUVERITEĽNÝ zjav: VIDEO Teľa cupitalo po ceste v reflexnej veste! Okolnosti prípadu vás dorazia

Teľa v reflexnej veste pri Náchodsku v Českej republike
Teľa v reflexnej veste pri Náchodsku v Českej republike (Zdroj: Facebook/Policie České republiky )

NÁCHODSKO – Minulý týždeň bol pre českú políciu v pri meste Jičín viac ako zaujímavý. Keď sa niekto počas hlbokej noci ozve na tiesňovú linku, nikdy to neprináša dobré správy. V tomto prípade by sa o tom dalo polemizovať. Policajti dostali echo, že popri ceste sa pohybuje teľa v reflexnej veste.

archívne video

Policajná jednotka zasahovala pri záchrane osoby po napadnutí zvieraťom pri cintoríne (Zdroj: Facebook/Hasiči Senohraby)

Koncom minulého týždňa niečo po tretej hodine v noci zavolala na políciu istá žena, ktorá mužov zákona informovala, že pri Náchodsku, časť obce Kacákova Lhota, sa pohybuje divá zver. "Malo ísť o malé teľa, o ktorom sa žena vyjadrila, že zrejme utieklo z neďalekého kravína," informovala Policie České republiky cez por. Luciu Konečnú. 

Dobrý skutok

Neznáma žena tiež oznámila, že keď teľa zbadala, vystúpila z vozidla a obliekla mu reflexnú vestu. "Nemohla tam počkať do príchodu polície, tak zariadila, aby zviera bolo dobre vidieť a zabránila tak prípadnej nebezpečnej situácii," dodala. 

Po ceste sa pohybovalo teľa v reflexnej veste (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Policajti, ktorí následne prišli na určené miesto, zviera ľahko našli. Do veľkej miery im pomohla práve farba reflexnej vesty. Teľa sa im podarilo odchytiť na neďalekom poli. Zároveň vyhľadali aj majiteľa a počkali na mieste do príchodu zamestnanca kravína, ktorý si zatúlané teľa vyzdvihol. Majiteľ ani kravín nepostihla žiadna pokuta. Incident bol podľa polície vyriešený len ústnym dohovorom. 

 
 

Viac o téme: Reflexná vestaTeľaČeská republikaNáchodskoKrimiPolicie České republiky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu