Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Žena masturbovala na pláži: Zatkla ju polícia, po zverejnení VIDEA spáchala samovraždu

Ženu v plavkách zatkla polícia.
Ženu v plavkách zatkla polícia. (Zdroj: Tybee Island Police)

ATLANTA - Žena bola prichytená pri masturbácii na pláži v americkej Georgii a polícia ju zatkla oblečenú v plavkách.

Akoby akcia nebola dostatočne trápna, polícia zverejnila zábery z telovej kamery, ktoré ukazujú, že žena sa ospravedlňuje a je zatknutá. Video, ktoré od piatku koluje po sociálnych sieťach, je medzi používateľmi veľmi obľúbené.

archívne video

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

Christinu Revels-Glick, vtedy 34-ročnú, oslovili policajti na pláži Tybee Island v štáte Georgia 1. júla 2021, pretože sa iní návštevníci pláže sťažovali na jej oplzlé správanie.

Žena sa cítila nepozorovaná a spočiatku popierala, že by sa na verejnosti sexuálne uspokojovala. Podľa vlastných slov len ležala na uteráku. Keď sa jej polícia pokúsila prehľadať tašku, priznala sa, že použila vibrátor. Celé to podľa nej trvalo len 20 sekúnd.

Revels-Glick, očividne zdrvená nepríjemnou situáciou, sa snažila túto scénu opísať. „Počujte, takto som sedela pri vode,“ hovorí, keď si líhala. "Bola som zahalená a práve som mala orgazmus," hovorí. "Prepáčte. Bola som len v strese.“ Celé to trvalo len 20 sekúnd.

"Toto je pre mňa naozaj mimoriadne urážlivé," povedala Revel-Glick. "Je to môj vibrátor, sedela som na pláži a ja... dobre, dostanem pokutu?" Neskôr ju videli, ako sa pri chôdzi rozplakala. Povedala: "Je mi to ľúto. Prepáčte. Bola som vo vode." O chvíľu na to prosila políciu: "Prosím, nerobte mi to. To myslíte vážne?"

Ospravedlnenia boli zbytočné. Ženu v plavkách a plačúcu spútali a odviedli z pláže. Polícia až neskôr zverejnila zábery z kamery. Celý príbeh má však tragický koniec. Podľa niektorých amerických médií si Christina Revels-Glick si po zverejnení policajných záberov údajne vzala život. Zomrela vo veku 36 rokov.

Viac o téme: PlážMasturbáciaZatknutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu