Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kuriózna a ťažká nehoda: Rotvajler spadol z tretieho poschodia na tehotnú ženu, takto sa to skončilo

Ilustračné foto  Ilustračné foto
Ilustračné foto Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RÍM - V Ríme sa nedávno odohrala vážna nehoda. Pes spadol z desaťmetrovej výšky na tehotnú ženu, ktorá sa ťažko zranila. Pes pád neprežil.

Pes spadol z tretieho poschodia budovy v Ríme na tehotnú ženu (28) a vážne ju zranil. Chodkyňa však podľa záchranárov nebola v ohrození života. Plod neutrpel žiadne zranenia.

archívne video

Záchranná akcia na zelenej vode: Muž po skoku do plytkej vode utrpel poranenie chrbtice (Zdroj: Facebook/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba)

Pes, rotvajler, spadol z doposiaľ neznámych príčin v piatok na ulici v centre talianskej metropoly z výšky okolo desať metrov na zem. Pes náraz neprežil.

V nemocnici s poranením hlavy

Mladú ženu po incidente previezli na ošetrenie do nemocnice. Utrpela zranenie hlavy, ako informovali noviny „Corriere della Sera“. Dejiskom nešťastia bola bočná ulica nákupnej ulice Via del Corso v rímskom starom meste, ktorá je obľúbená medzi domácimi aj turistami. V čase incidentu bolo na ulici veľa okoloidúcich.

Stále nie je jasné, prečo presne rotvajler spadol z tretieho poschodia na ulicu. Podľa prvotnej rekonštrukcie záchrannou službou boli v domácnosti aj mačky. Pes mohol po skoku na parapetu stratiť rovnováhu a spadol. Majiteľka bola v šoku.

Viac o téme: PesZranenieRotvajlerTehotná ženaPád z oknaRím
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu