Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Medzinárodný trapas: VIDEO Slovák zatknutý v Španielsku, až trinásť trestných činov, úradoval najmä v hoteloch!

31-ročný Slovák je podozrivý z trinástich lúpežných prepadnutí
31-ročný Slovák je podozrivý z trinástich lúpežných prepadnutí (Zdroj: Twitter/elperimetrov.tv)

PEGUERO – Podozrivý 32-ročný Slovák je spájaný s trinástimi trestnými činmi, ktoré sa odohrali v Španielsku. K lúpežiam dochádzalo najmä v hoteloch Peguer a Palman v meste Calviá.

Slovák je podozrivý z trinástich lúpeží, ktoré sa odohrali v rôznych zariadeniach počas letnej sezóny. Toto číslo však nie je konečné. Polícia sa domnieva, že počet krádeží môže byť ešte vyšší, pretože vyšetrovanie stále prebieha, informujú španielske médiá.

V bratislavskom Ružinove sa malo strieľať, na mieste je polícia (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Španielska polícia začala dostávať sťažnosti už počas letnej sezóny, v ktorých turisti hlásili, že v niekoľkých izbách v hoteloch im zmizli cenné veci. Zlodej takmer vždy zopakoval ten istý scenár, vstupoval do miestností, niekedy aj v prítomnosti spiacich turistov a lúpil hotelových trezoroch. 

Z hotelov potom vychádzal s kufrom plným „úlovkov“. Vyšetrovatelia dostali zábery z bezpečnostných kamier zariadení a odpozorovali tak správanie zločinca. V jednom prípade ukradol náhrdelník v hodnote 7500 eur. Zločinca odchytili v skorých ranných hodinách v sobotu ráno, počas rutinnej kontroly. V aute mu kriminalisti našli rôzne cennosti, ktorých pôvod nevedel vysvetliť. Až justičná polícia prišla na priamu súvislosť so sezónnymi lúpežami. V pondelok bol Slovák postavený pred súd.

Viac o téme: LúpežTrestný činŠpanielskoSlovákKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu