Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neuveriteľné nešťastie stálo život mladú mamičku: Lietadlo ju zrazilo pri kosení trávnika!

Samantha Hayesová prišla o život pri kosení trávnika.
Samantha Hayesová prišla o život pri kosení trávnika. (Zdroj: Facebook/Samantha Hayes)

BROKEN BOW - Existuje mnoho spôsobov, ako zomrieť pri pracovnom úraze. Ale aby vás počas práce zrazilo lietadlo, to je veľmi málo pravdepodobné. Presne to sa stalo jednej žene v USA. Samantha Hayesová (†27), slobodná matka troch detí, bola zabitá pri kosení trávnika. Na malom letisku v Broken Bow (americký štát Oklahoma) v piatok poobede kosila trávnik vedľa dráhy.

Pilot James Baxter (70) podľa svojich vyjadrení až pri pristávaní videl, že dráha nie je úplne voľná. Jeho lietadlo už pristálo, keď zbadal Hayesovú s kosačkou.

archívne video

Letecké šou na Festivale letectva na letisku v Piešťanoch (Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj)

Hoci sa Baxter snažil dostať svoj stroj Beechcraft Bonanzu späť do vzduchu, špičkou krídla zasiahol ženu do hlavy. Zomrela na mieste nešťastia, informuje NBC News. Sestra mladej mamičky v smútočnom príspevku na Facebooku napísala: "Bola si taká plná života a mala si celý život pred sebou... O tvoje deti sa postará celá rodina."

 

I love you so much Samantha Hayes i am so sorry this happened. You was one of the sweetest people I’ve ever met, I’ve...

Posted by Carley Hayes on Saturday, September 30, 2023

Polícia a úrad na dohľad nad letovou prevádzkou teraz podľa New York Post vyšetrujú, či treba viniť pilota a či žena lietadlo vôbec videla. Letisko je také malé, že nepotrebuje leteckých dispečerov. Pilotom zrejme zvyčajne stačí ohlásiť svoje vzlety a pristátia vysielačkou.
 

Viac o téme: KosenieLietadloLetiskoSmrťZrážkaSamantha Hayesová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu