Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nebezpečného vodiča nezastavili zátarasy ani výstrely: Za výkon policajtov na VIDEU by sa nehanbili ani v Hollywoode!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/ Policie České republiky)

PRAHA – Na tento deň pražský policajti nikdy nezabudnú. Potom, čo sa v polovici septembra miestni policajti z Prahy 9 snažili zastaviť a skontrolovať auto sa situácia zvrtla. Hneď potom, ako policajná hliadka rozsvietila majáky a rozoznela sirény začal šofér čierneho volkswagenu golf pred hliadkou unikať vysokou rýchlosťou. To, ako si s nebezpečným vodičom muži zákona poradili by sa pozdávalo aj režisérom akčných hollywoodskych trhákov!

Nebezpečného vodiča nezastavili zátarasy ani výstrely: Česká polícia predviedla zásah ako z Hollywoodskeho filmu (Zdroj: Facebook/ Policie České republiky)

Ešte 10. septembra okolo obedných hodín sa policajná hliadka pustila do naháňačky so šoférom čierneho auta, ktorý sa napriek opakovaným výzvam odmietol vzdať. Vodič nezastavil ani po opakovanom upozorňovaní cez megafóny, varovných výstreloch a nezastavila ho dokonca ani policajná barikáda, informovala česká polícia na sociálnej sieti.

Nebezpečného vodiča nezastavili zátarasy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/ Policie České republiky)

Pred policajtmi utekal dlhé minúty, pričom svojou jazdou ohrozoval viacerých účastníkov cestnej premávky. Pri svojej zbesilej jazde dokonca skoro zrazil cyklistu, ako popísal český policajt vo videu. Celú naháňačku ukončil až bezchybný PIT manéver (presná imobilizačná technika), pri ktorom bol po náraze policajného auta do zadnej strany vozidla zastavený.

V momente, kedy sa kolesá na aute zastavili sa vodič pokúsil o útek. Ten mu však vďaka pohotovému zásahu policajtov s taserom v rukách nevyšiel. Vodič bol za použitia donucovacích prostriedkov v momente spacifikovaný.

Viac o téme: Polícia ČRPolicajná naháňačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu