Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Strašný nález: Polícia našla v pivnici troch mŕtvych novorodencov! Ich rodičia sú obvinení z incestu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CZERNIKI – Susedným Poľskom otriasla strašná kauza o rodine, kde prišlo na svet po inceste niekoľko detí. Na svedomí to mal mať muž (54) a jeho dcéra (20). Kriminalisti našli v pivnici ich rodinného domu tri troch mŕtvych novorodencov, no obávajú sa, že ich detských mŕtvol tam môže byť viac.

archívne video

Násilník strčil ženu priamo pod koľajnice pražského metra (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Koncom minulého týždňa prišli poľskí policajti k dverám rodinného domu v obci Czerniki v Pomoranskom vojvodstve, aby vykonali domovú prehliadku. V dome žil podľa tvn24.pl Piotr G. (54) so svojou dcérou Paulinou (20). V pivnici sa ale mužom zákona naskytol strašný pohľad, našli tam tri nehybné telá novorodencov v štádiu rozkladu. Najhoršie na celej situácii je možnosť, že mŕtvych tiel čerstvo narodených detí môže byť v pivnici oveľa viac. 

Postupné odhalenie 

Ešte v ten istý deň polícia zadržala Piotra G. aj jeho dcéru Paulinu, jediných obyvateľov rodinného domu. Podľa vyšetrovateľov sú práve oni rodičmi mŕtvych detí. V takomto prípade by spáchali incest. Ako informuje Onet.pl, jeden z novorodencov mal prísť na svet len pred tromi týždňami. Telíčka našli vyšetrovatelia postupne, pričom zatiaľ posledné v sobotu ráno 16. septembra. Obvinení sú podozriví zo spáchania trestného činu incestu (krvismilstvo) a mladá žena navyše aj z vraždy.

Tehotenstvo skrývala 

Piotr G. (54) je vdovec, ktorý pred 15 rokmi prišiel o manželku a musel sa starať o 12 detí. Paulina (20) má byť jeho najstaršou dcérou a zároveň matkou troch nájdených novorodencov. Nikto z okolia neregistroval, že bola niekedy tehotná. Brucho si zrejme zakrývala a obviazala. Za vraždu hrozí Pauline doživotie, v prípade incestu, ktorý sa vzťahuje aj na jej otca Piotra G., trestá poľský zákon odňatím slobody na tri mesiace až päť rokov. 


 

Viac o téme: TragédiaVraždaNovorodenciIncestPoľskoKrimiCzernikiPiotr G.Dcéra Paulina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu