Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kondičný tréner pomáhal ľuďom žiť lepšie: Z jeho činu mrazí! Na sociálnej sieti zverejnil vraždu v priamom prenose

Páčil sa sám sebe Zobraziť galériu (3)
Páčil sa sám sebe (Zdroj: FB Tuzla X-com)

GRADAČAC - Bosna a Hercegovina je zhrozená a zdesená! Kondičný tréner v piatok v meste Gradačac zabil troch ľudí vrátane dieťaťa. To však ešte nie je všetko. Zločin zverejnil na Instagrame.

Nermin Sulejmanović, kulturista a kondičný tréner z Bosny a Hercegoviny vysielal naživo na Instagrame vraždu svojej manželky v meste Gradačac. "Tu môžete vidieť, ako vyzerá vražda naživo," povedal vo videu. Sulejmanović zabil troch ľudí - vrátane dieťaťa! Polícia s ním už má skúsenosti, no vrah jej teraz uniká. Video je maximálne šokujúce a všade vidno krv. Ukazuje, ako Sulejmanović  zastrelil svoju manželku. Vidno aj mŕtve bábätko ležiace na kachličkách. Pre obludnosť nahrávky ju médiá nezverejnili.

Kondičný tréner pomáhal ľuďom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB Kuhinja Recepti Ideje)

"V Gradačaci bola osobou mužského pohlavia použitá strelná zbraň, pri streľbe sa podľa prvotných informácií zranilo niekoľko osôb," referovala v piatok oblastná polícia. O udalosti bol informovaný krajský prokurátor. 

Kondičný tréner pomáhal ľuďom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB Alisa Halilovič)

Nermin Sulejmanovič je známy aj ako člen drogového gangu Emira Kodžaga. Mesto Gradačac je teraz pod policajnou blokádou. Bosniansko-hercegovinské médiá uvádzajú, že existuje podozrenie, že utiekol na územie Srbskej republiky. Pod správami na webe o tom, čo urobil, uverejňujú rozčúlení ľudia komentáre: "Nezatýkajte ho, nesúďte ho. Ihneď s tým zverom skoncujte!" - "Zbavte sa toho hoväda čo najskôr." - "Zrušenie trestu smrti je nespravodlivé. Pre takýchto idiotov a vojnových zločincov je čokoľvek okrem trestu smrti odkazom pre ostatných, že zločiny sa primerane nepotrescú." - "Keď anaboliká fungujú..."

Viac o téme: VraždaInstagramNermin Sulejmanović
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu