Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V Rovinjskom tábore bolo rušno: Žena mobilom v ruke natáčala nahé deti pri bazéne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ROVINJ - Personál tábora v Rovinji bol v utorok v pohotovosti, keď v okolí bazéna zbadali muža, ktorý pomocou mobilného telefónu natáčal nahé deti. Polícia neskôr zatkla 47-ročného rumunského občana v súvislosti s týmto incidentom.

Udalosti sa odohrali okolo 19:00, keď personál tábora informoval istrijskú políciu o podozrivom správaní muža. Nasledovalo rýchle zásahové konanie, kde bol podozrivý zadržaný a odvedený na políciu na vyšetrovanie. Informoval o tom portál 24sata.hr.

Istrijská polícia neskôr potvrdila ukončenie trestného vyšetrovania voči 47-ročnej rumunskej žene, ktorá je teraz podozrivá zo spáchania trestného činu vykorisťovania detí na pornografiu. Napriek tomu, že pôvodne správy hovorili o mužovi, polícia uviedla, že ide o ženu. Či išlo o chybu v pôvodnom hlásení alebo o iné okolnosti, nebolo jasné.

Ženu presunuli do väzby

Podľa súdneho príkazu boli mobilné zariadenia a pamäťové karty skonfiškované a prehľadané. Na videozáznamoch sa objavili obrazy s usvedčujúcim obsahom, ktoré jasne svedčia o tom, čo sa odohrávalo pri bazéne. Podozrivá žena bola po včerajšom vyšetrovaní presunutá do väzenskej jednotky, kde čaká na súdne konanie.

Viac o téme: ZatykačPolícia RumunskoRovinj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu