Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nezvestného farmára po niekoľkých dňoch našli: V rozrezanom bruchu krokodíla!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TAWAU – Nezvestného muža z Malajzie niekoľko dní hľadala rodina, pátrala po akejkoľvek informácii o ňom. Nakoniec muža našli, ale už bolo neskoro. Jeho telo objavili v rozrezanom krokodílovi.

Kriminalisti zadržali dve osoby, ktoré páchali zverstvá na maloletej (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Farmár Addi Bangsa (60) bol nezvestný štyri dni počas ktorých ho hľadala jeho najbližšia rodina. Ich pátranie sa však skončilo tragicky, muž bol objavený v žalúdku štvormetrového krokodíla. Zástupcovia Sabah Wildlife Department ukončili pátranie po tom, čo obrovskému plazovi rozrezali žalúdok, kde sa našli pozostatky Bangsu, píše Daily Star.

 

Wildlife authorities in Tawau found the remains of a 60-year-old man in a crocodile’s stomach in Sungai Kampung Mas-Mas...

Posted by The Stoly on Sunday, July 23, 2023

Pozostatky, ktoré sa našli vo vnútri mŕtveho zvieraťa, boli potvrdené ako časti Addiho Bangsu. Jemishin Ujin, šéf hasičskej a záchrannej stanice Tawau potvrdil, že rodinní príslušníci zosnulého boli prítomní v čase rezania žalúdka krokodíla. Zviera bolo zastrelené pred rozrezaním. Ujin potvrdil, že štvrtý deň pátrania bol jeho tím informovaný o samcovi krokodíla, o ktorom sa predpokladalo, že obeť prehltol.

Viac o téme: KrokodílPátranieFarmár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu