Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Postihla Putina mŕtvica počas priameho prenosu? VIDEO to má dokazovať! Všimnite si ten detail na ústach

Ruský prezident Vladimir Putin
Ruský prezident Vladimir Putin (Zdroj: TASR/AP/Sputnik, Kremlin/Mikhail Klimentyev)

MOSKVA - Verejné vystúpenie Vladimíra Putina opäť rozdúchalo fámy o jeho zdravotnom stave. Video ukazuje kremeľského tyrana s podivne vykrivenými ústami. Mal 70-ročný muž mŕtvicu? Teórií, čo sa mu mohlo stať, je niekoľko desiatok.

Už mesiace kolujú tie najdivokejšie chýry o zdravotnom stave Vladimira Putina. Podľa nich vraj ruský prezident trpí rakovinou alebo Parkinsonovou chorobou. Hoci Kremeľ už takéto špekulácie odmietol, pozorovatelia skúmajú každé Putinovo verejné vystúpenie. Teraz sa objavil bizarný videozáznam, na ktorom je kremeľský tyran s pokrivenými ústami. Prekonal mŕtvicu?

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 512 (Zdroj: Facebook/ General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

„Čo sa stalo Putinovi s ústami?“ pýta sa na Twitteri bývalý námestník ukrajinského ministra vnútra Anton Geraščenko. Odpovede na seba nenechali dlho čakať. „Mŕtvica?“ vyslovil používateľ v tweete podozrenie. „Kokaín,“ predstavoval si iný používateľ Twitteru. „Príznaky po skonzumovaní niekoľkých riadkov.“ Môže však ísť aj o vedľajšie účinky botoxovej liečby, špekuluje ďalší. „Možno čiastočná paralýza tváre,“ hlásal ďalší tweet.

„Jeho pery sú unavené z jeho klamstiev a snažia sa opustiť jeho tvár?“ píše sa v inom príspevku. Niektorí používatelia Twitteru však veria, že ide o falošné zábery. „AI ešte nie je dosť dokonalá,“ píše sa v tweete. Teória o dvojníkoch sa tiež zdá byť mysliteľná. „Ďalší Putin...skutočný Putin je inde,“ píše jeden z užívateľov Twitteru. "Môžeme len hádať, koľko dvojníkov má #PutinHitler. Zdá sa, že včera sa objavil nový s podivnými ústami," uvádza sa v príspevku. K týmto špekuláciám sa zatiaľ nikto oficiálne nevyjadril.

Viac o téme: VideoZdraviePriamy prenosMŕtvicaRuskoVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu