Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nová stopa v prípade vraždy Poľky v Grécku: Bolo všetko inak? Záhadné detaily osudného dňa zachytené na videu

Telo Anastasie našli v čiernom vreci. Zobraziť galériu (2)
Telo Anastasie našli v čiernom vreci. (Zdroj: anastazja_pati/Instagram)

ATÉNY - Kde bola zavraždená Anastasia Rubińska? Podľa najnovších informácií poskytnutých v gréckych médiách nie v dome podozrivého 32-ročného Bangladéšana ani na mieste, kde sa našlo telo Poľky. Nové dôkazy v prípade viedli k odhaleniu potenciálneho miesta činu. Grécka televízia dokonca ukázala záznam zvnútra.

Najnovšie zistenia gréckych vyšetrovateľov vrhajú úplne iné svetlo na prípad Anastasie Rubińskej, ktorú zavraždili na ostrove Kos. Predtým sa verilo, že 27-ročná Poľka bola zabitá v dome podozrivého z Bangladéšana. Teraz vyšli najavo nové dôkazy a grécka stanica MEGA informovala, že Poľka nezomrela ani na mieste nálezu jej tela, ani v dome podozrivého.

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

Podľa gréckych médií, keď polícia rozšírila pátranie po byte potenciálneho vraha, našla novú stopu, ktorá viedla k opustenému domu. Poloprázdny byt so starými pohovkami v strede jednej z izieb – tu mala byť brutálne zavraždená Anastasia Rubińska.

Na mieste činu sa našli čierne vrecia na odpad - tie isté, v ktorých bolo ukryté telo 27-ročnej ženy. Okrem toho vyšetrovatelia zaistili aj topánky a ohorok cigarety, ktoré poslali do laboratória na rozbor. Samotné potenciálne miesto činu je tiež veľmi blízko miesta, kde bola nájdená Anastasia, ale polícia nevylučuje účasť druhej osoby, ktorá by pomohla s prevozom tela.

Predtým sa špekulovalo, že telo Anastasie Rubińskej bolo presunuté, ale teraz všetko nasvedčuje tomu, že od vraždy zostalo na tom istom mieste. Podľa webovej stránky Greek In ho podozrivý 32-ročný muž starostlivo ukryl a vyšetrovateľom, ktorí oblasť prehľadali, uniklo a k odhaleniu Poľky viedol až zápach rozkladajúcej sa mŕtvoly.

Zmiznutie Anastasie Rubińskej na Kose

Anastasia Rubińska prišla na grécky ostrov Kos so svojím priateľom Michalom. Pár sa usadil v Marmari, kde dievča získalo prácu v hotelovej reštaurácii. Dvanásteho júna mala 27-ročná žena voľno a rozhodla sa ísť večer na drink. Po nejakom čase sa k nej pridala skupina mužov z Bangladéša a Pakistanu.

Po 22:00 zavolala svojmu priateľovi a povedala, že jeden z mužov ju odvezie domov, ale poslala mu aj svoju polohu. Keď Anastasiin priateľ dorazil na určené miesto, nikto tam nebol.

Nová stopa v prípade
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/anastazja_pati)

Polícia zadržala 32-ročného muža, u ktorého sa Anastasia v deň zmiznutia zdržiavala. Občan Bangladéša sa priznal k pohlavnému styku s Poľkou a tvrdil, že neskôr sa ich cesty rozišli a on nevedel, čo sa s ňou stalo. V jeho dome sa však našli vlasy a DNA obete a samotný podozrivý mal na košeli stopy krvi.

V nedeľu 18. júna sa potvrdili najhoršie podozrenia – telo Anastasie Rubińskej našli na predmestí Marmari. Mŕtvola 27-ročnej ženy bola nahá, prikrytá plachtou a ukrytá v čiernom vreci.

Viac o téme: VraždaGréckoPoľskoKosAnastasia Rubińska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu