Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hrôzostrašný nález počas hry: Deti objavili mŕtvolu, má ísť o šesťročné dieťa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LEHNICA - Nič netušiace deti, ktoré sa hrali pri rieke v poľskom meste Lehnica, objavili rozkladajúcu sa mŕtvolu. Úrady zatiaľ neuviedli, aký bol vek obete, ale médiá píšu, že išlo o šesťročné dieťa. 

Podľa Polsat News sa skupinka detí hrala pri brehu rieky, keď sa im naskytol otrasný pohľad. naďabili na otobjavila hrôzostrašný nález. Prípad sa odohral v poľskom meste Lehnica na juhozápade krajiny. Telo bolo zabalené v obliečke na vankúš a ležalo v ruinách bývalej mliekárne.

Dvaja mladíci sa pretekali na diaľnici (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Stránka fakty.lca.pl zverejnila zatiaľ nepotvrdené údaje, že obeť mala mať iba šesť rokov.

Vyšetrovatelia sú zatiaľ na informácie skúpi. Bližšie podrobnosti zverejnia asi až v utorok, keď má prebehnúť pitva. Ani úrady neuviedli žiadne detaily. Prezradili len to, že telo bolo nájdené v značnom štádiu rozkladu a vek obeti nebolo možné presne určiť.

Poľské médiá však informovali, že telo bolo obhorené. Zatiaľ nie je jasné ani to, či bude polícia riešiť tento prípad ako vraždu. To ukáže až čas. "Na poskytovanie informácií je príliš skoro," upozornila hovorkyňa Okresného štátneho zastupiteľstva v Lehnici Lidia Tkaczysznová.

Viac o téme: DetiObeťMŕtvolaNález PoľskoLehnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu