Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia rodinná tragédia: Piati mŕtvi, medzi nimi aj dieťa (†4 mes.)! Krištof vraždil ako zmyslov zbavený

Rodinná tragédia v Poľsku
Rodinná tragédia v Poľsku (Zdroj: reprofoto//tvn24.pl)

POĽSKO - Ďalšia rodinná tragédia, pri ktorej vyhasol život aj štvormesačného dieťaťa! Zdá sa, že zodpovedný je za ňu 41-ročný muž. Ten mal zavraždiť svoju manželku, rodičov aj svojho syna. Nakoniec spáchal samovraždu.

U našich susedov sa teraz nerozoberá nič iné, ako brutálna vražda, ktorá otriasla celou krajinou. V rodinnom dome v meste Chodzież našla polícia päť mŕtvych ľudí. Medzi nimi aj štvormesačného chlapca Staśa. 41-ročný Krištof zabil svojich rodičov, ženu, dieťa a seba. Hovorca Okresnej prokuratúry v Poznani Lukasz Wawrzyniak uviedol, že v rodinnom dome vraždil muž, ktorý nakoniec zabil sám seba. Informuje o tom portál wiadomosci.gazeta.pl.

"Zabil svojich rodičov, potom ženu a dieŤa. Verzia, že to mohol urobiť niekto z vonku, sa nepotvrdila. Zaoberáme sa štvornásobnou vraždou a samovraždou páchateľa," uviedol hovorca. Podľa neficiálnych informácií sa mal u muža nájsť aj nôž, ktorý má byť vražednou zbraňou. Všetky obete mali mať v oblasti krku rezné poranenia, jeho manželka mala byť dokonca zviazaná a ústa mala zalepené lepiacou páskou. Najskôr mali byť zabití starší ľudia, potom žena a dieťa. To bolo v posteli prikryté perinou. 

Tragédia na Vyšehradskej ulici v Petržalke: Z okna vypadli muž aj žena, v byte našli dobodané dieťa (Zdroj: Topky/Maarty)

Podľa susedy, ktorá prehovorila portál se.pl, bolo na rodine čosi zvláštne. Spomína si na udalosť spred dvadsiatich rokov, keď uvidela vraha rodiny, ako sa váľa v záhrade celý od krvi. Jeho matka mala nakoniec zavolať záchranku. Ďalšie hovoria o tom, ako Krzysztofa spolu s manželkou a synom videli 20. apríla, ako idú na prechádzku. Domov sa však vrátili oddelene. 

Viac o téme: RodinaTragédiaVraždaSamovraždaPoľsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu