Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tragická správa, ktorá nemá obdoby: Muža zabila pri vykonávaní malej potreby letiaca krava, ako sa to mohlo stať?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ALVÁR - Shivdayal Sharma si uľavoval na vlakových koľajniciach, keď okolo prešiel vlak, narazil do kravy a vystrelil zviera do vzduchu, ktoré následne pristálo na elektrikárovi a zabilo ho.

Muža, ktorý močil pri vlakových koľajach, zabila letiaca krava, ktorá sa naňho spadla po tom, ako ju zrazil vlak. Shivdayal Sharma, muž, o ktorom sa predpokladá, že je elektrikár na dôchodku, močil na koľaje v Alvár v Indii, keď ho zrazila krava po tom, čo ju zrazil vlak Vande Bharat.

Autentické video zo zrážky vlaku a kamión a v Prešove (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Pitva medzičasom potvrdila totožnosť elektrikára a jeho konanie v čase jeho smrti, ku ktorej došlo, keď krava preletela 30 metrov a pristála na ňom. Zviera z poľa prešlo cez železničné koľaje, kde ho zrazil vlak na trase Bombaj – Gudžarát.

Tento náraz spôsobil, že krava vyletela a nakoniec pristála na Shivdayalovi, pričom bývalého elektrikára okamžite zabila. Chlap bol po prevoze do nemocnice vyhlásený za mŕtveho, pričom miestny obyvateľ bol svedkom hrozného incidentu.

Tragická správa, ktorá nemá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Uvedený prípad vyvolal hnev medzi tými, ktorí volali po prísnejšej bezpečnosti na železničných tratiach v celej Indii, pričom nehody dobytka sú na úseku Bombaj-Gudžarát bežným javom.

V skutočnosti sa to tak zhoršilo, že západné železnice začínajú stavať železné ploty pozdĺž 622-kilometrového úseku vlakovej trate, aby zabránili zvieratám, aby sa zatúlali na koľajnice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu