Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tínedžer zažil šok: NEUVERÍTE, kde našiel stratené slúchadlo... FOTO ako dôkaz

Xiaoyoung prehltol bezdrôtové slúchadlo počas spánku Zobraziť galériu (2)
Xiaoyoung prehltol bezdrôtové slúchadlo počas spánku (Zdroj: Houlang video)

PEKING – Veda a technika neustále napredujú. Je to len niekoľko rokov, čo sa do obchodov dostali prvé bezdrôtové slúchadlá. Ich popularita do dnešného dňa rapídne vzrástla. Zapletené kábliky vo vačkoch sa stali už minulosťou, no nová vymoženosť prináša so sebou iné problémy.

V prvom momente desivý, no napokon celkom bizarný prípad sa odohral v Čine. Istý muž, ktorý na sociálnych sieťch vystupuje pod prezývkou Xiaoyong, uverejnil na Douyine, obdoba TikToku, príbeh, ktorý sa mu skutočne stal. Britské médiá s odvolaním sa na čínsky portál Houlang, informovali, že mladý muž prehltol jedno zo svojich slúchadiel. 

Bizarna situácia sa mala stať počas spánku, takže Xiaoyoung môže byť rád, že sa nezadusil. Podľa vlastných slov dňa 6. apríla počúval na posteli hudbu a zaspal. Okolo tretej v noci sa zobudil a chcel ísť na toaletu. Vtedy si všimol, že jedno zo slúchadiel mu chýba. Prehľadal celú izbu, no nikde ho nevedel nájsť. Napokon pustil cez slúchadlá hudbu pri maximálnej hlasitosti. Doslova ho vydesilo, keď počul známu pieseň z útrob vlastného tela. 

Desivé odhalenie

Xiaoyoung si uvedomil, že počas spánku musel nejakým spôsobom prehltnúť jedno zo svojich slúchadiel. Rýchlo sa vybral na pohotovosť, kde RTG potvrdilo jeho najhoršie obavy. Bizarnú snímku so slúchadlom v bruchu dokonca uverejnil aj na sociálnej sieti. Po vyšetrení mu lekár predpísal lieky na vyprázdnenie. Pokiaľ by mu to nezabralo, čakala ho operácia. 

Slúchadlo v bruchu sa objavilo na RTG snímke
Zobraziť galériu (2)
Slúchadlo v bruchu sa objavilo na RTG snímke  (Zdroj: Houlang Video)

Podobný prípad

Bezdrôtové slúchadlá sa síce nemajú do seba ako zamotať, ale môžu vám priniesť aj takéto bizarné chvíle. Rozhodne teda neodporúčame s nimi spať. Podobná udalosť ako sa prihodila v Číne, nie je ojedinelá. V roku 2021 sa istý muž z amerického štátu Massachusetts obával, že asi prehltol svoje Airpody. Lekár to nepredpokladal, ale na naliehanie pacienta mu spravil RTG. 

"Snímky ukázali, že v bruchu sa niečo nachádzalo. Svojím tvarom to pripomínalo bezdrôtové slúchadlo," povedal pacient Bradford Gauthier. Následne bol prevezený na endoskopiu a slúchadlo mu bolo vybrané z tela von. "Našťastie som bol napoly v narkóze anič som necítil. O niekoľko minút mi priniesli slúchadlo v malej krabičke," komentoval svoj prípad Gauthier. 
 

Viac o téme: NemocnicaSlúchadláČínaPekingXiaoyoungBeudrôtové
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu