Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Naozaj bizarná situácia: Nahé dieťa stálo v okne a mávalo susedom! Zavolali naňho políciu

Polícia prišla na oznámenie susedov, že chlapec stál v okne nahý
Polícia prišla na oznámenie susedov, že chlapec stál v okne nahý (Zdroj: Twitter/thelapdrop, gettyimages)

LONDÝN – Matka malého trojročného Marleyho neverila vlastným očiam. Pri dverách jej zazvonila polícia s oznámením, že jej syn tesne po kúpeli stál v okne nahý a zamával na susedov. Policajná hliadka prišla 30 minút po tom, čo sa malý Marley dokúpal.

Marley Kempster-Fury sa kúpal vo vlastnom dome v Lichfielde v Británii tak ako obvykle. Po kúpeli sa však na krátku chvíľu vystavil do okna a keď uvidel susedov s radosťou na nich zamával, informoval britský the Sun. Tí však zavolali na jeho matku policajtov. Jeho matka neverila, že jej práve s týmto incidentom zazvonia policajti pri dverách.

Mimoriadny prejav prezidentky Čaputovej k prvému výročiu vojny na Ukrajine (Zdroj: Facebook/Zuzana Čaputová )

Chlapec sa podľa slov matky veľmi zľakol. „Úplne sa bál, čo je smiešne, pretože všetko čo urobil, bol iba zadok v okne,“ povedala matka. „Každé dieťa nad ktorého sa postaví policajt s putami za opaskom by sa bál.“ Matka sa však priznala, že si doteraz myslela, že policajti majú lepšie veci na práci ako vyčítať batoľatám, že sa objavili v okne nahé. „Sú tam násilníci a vrahovia. Prečo strácajú čas s nahým trojročným dieťaťom?,“ pýtala sa.

Rodina sa ale priznala, že dôstojník bol veľmi milý a malého chlapca iba poprosil, aby sa nevystatoval v okne bez oblečenia. Naštrbené susedské vzťahy však ale nespomenuli.

Viac o téme: ChlapecHliadkaPolicajtiOznámenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu