Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dráma v obchodnom dome v Prahe: Tehotná žena skolabovala priamo pred policajtmi, museli ju na mieste oživovať

Policajná hliadka sa snaží v pražskom obchodnom dome oživiť ženu, ktorá pred nimi skolabovala.
Policajná hliadka sa snaží v pražskom obchodnom dome oživiť ženu, ktorá pred nimi skolabovala. (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

PRAHA – Policajná hliadka bola pôvodne privolaná do obchodného centra v Prahe pre objasňovanie krádeže. Pri skúmaní okolitého prostredia sa náhle pred nimi zrútila okoloidúca. Hliadka však zareagovala správne a v momente bola pri žene. Policajti jej museli dokonca poskytnúť prvú pomoc. Všetko sa to odohralo pred vystrašenými okoloidúcimi.

V stredu 15. februára vykonávala policajná hliadka z oddelenia Letňany v Prahe obhliadku prostredia v okolí predajne, kde malo dôjsť k lúpeži. Policie ČR informuje, že incident sa odohral na Veselskej ulici Praha 9. Keď hliadka prechádzala popri ostatných obchodoch, náhle pred ňou spadla žena (20) a narazila hlavou o zem.

Situáciu sa podarilo zachytiť na jednej z priemyselných kamier. Na videu je vidieť dvoch členov Polície ČR, ako prechádzajú uličkou medzi obchodmi. V strede sa nachádza menšia predajňa, kde je o pult opretá žena v bielom. Tá po pár sekundách náhle stratí vedomie, pokrčí sa mierne v kolenách a začne padať smerom dozadu. Zastaví ju až tvrdá podlaha, o ktorú si nebezpečne narazí hlavu. Stalo sa to priamo pred očami policajnej hliadky, ktorá v momente zakročila a poskytla žene v bezvedomí prvú pomoc. 

Kolaps v obchodnom dome, polícia musela žene poskytnúť prvú pomoc (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Okoloidúcim sa podarilo zavolať záchrannú službu. Žena sa napokon prebrala a policajti s ňou komunikovali až do príchodu záchranárov. Keďže bola v treťom mesiaci tehotenstva, v nemocnici ju ihneď hospitalizovali. 

Viac o téme: Prvá pomocObchodný domBezvedomiePrahaPolicie Ćeské republiky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu