Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Brazílsja polícia pátra po mužovi podozrivom z vraždy svojej rodiny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRAZÍLIA - Brazílska polícia pátra po mužovi, ktorého podozrieva z vraždy manželky, troch malých detí, jeho matky a sestry. Podľa polície bol muž údajne v spojení so svojím otcom. Informovala o tom agentúra AFP.

"Prebieha vyšetrovanie s cieľom preveriť, či sú otec a starý otec týchto detí stále nažive a či boli spolupáchateľmi tohto ohavného zločinu," uviedol v stredu vo vyhlásení vyšetrovateľ Ricardo Viana z hlavného mesta Brazília.

Podľa medializovaných správ boli 39-ročná žena a jej tri deti – sedemročný chlapec a šesťročné dvojčatá – spolu s jej manželom, svokrovcami a švagrinou nezvestní. Neskôr sa v rôznych častiach krajiny našli dve autá patriace rodine s obhorenými pozostatkami šiestich ľudí vrátane troch detí.

Polícia zadržala troch podozrivých

V utorok polícia oznámila, že  zadržala tri osoby pre podozrenie z účasti na zločine, ktorého konečným cieľom bolo "ukradnúť obetiam cennosti". Trojica zadržaných, ktorej za tento čin údajne zaplatili 100.000 brazílskych realov (približne 18.100 eur), vyšetrovateľom povedala, že otec a starý otec zavraždených detí sa na zločine aktívne podieľali a obaja sú na úteku.

Viac o téme: PátraniePodozrivýPolícia Brazília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu