Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Záhadná blondínka po boku Vladimira Putina: Raz je z nej námorníčka, potom vojačka...nechýbala ani na novoročnom prejave

Tajomná blondína po boku Vladimira Putina.
Tajomná blondína po boku Vladimira Putina. (Zdroj: Twitter/Tadeusz Giczan)

MOSKVA – Ruský prezident sa zvykne objaviť na rozdielnych miestach. Okrem toho, že sa presúva pod drobnohľadom ochranky, na konkrétnych miestach ho snímajú kamery hneď z niekoľkých uhlov. Po istej dobe si však viacerí pozorovatelia všimli istú dámu v pozadí, ktorá je vďaka svojmu vzhľadu takmer neprehliadnuteľná. Pri rôznych situáciách však akoby predstavovala inú osobu. Ide snáď o herečku?

archívne video

Novoročný píhovor prezidentky Zuzany Čaputovej (Zdroj: Facebook/ Zuzana Čaputová)

Počas novoročného prejavu ruského prezidenta, sa v jeho pozadí objavili vojaci s čestnými vyznamenaniami. I keď išlo o mužov aj ženy, viaceré médiá upútala blondína po Putinovej pravici. Pozornejší sledovateľ si totiž uvedomil, že táto istá osoba sa objavuje v Putinovej blízkosti pravidelne, akurát vždy predstavuje iný typ roly, informuje nemecký Focus. Začali sa preto objavovať špekulácie, či ide o herečku, alebo dokonca prezlečenú osobu Putinovej ochranky. 

Ako uvádza na Twitteri bieloruský novinár Tadeusz Giezan, ide o námorníčku, oddanú kresťanku a vojačku v tej istej osobe. "Božie cesty sú nevyspytateľné," dodal. Pod popisom uverejnil tri fotky, na ktorých sa okrem Putina objavila na rozdielnych miestach a vždy v inej role aj záhadná blondína. Okrem už spomínaného novoročného prejavu, sa pri Putinovi a Medvedevovi objavila ako námorníčka na lodi. Tretia snímka bola spravená počas Putinovho veľkonočného prejavu. Tam sa zase javila ko pravá kresťanka.  

Niektorí ľudia pripisujú identitu blondíny k Larise Borisovnej Serguchinovej (57), ktorá pôsobí ako poslankyňa za Novgorod v strane Jednotné Rusko. Kritik Kremľa Igor Sushko zase na Twitteri poukázal na zraneného vojaka, ktorého navštívil Putin osobne, no na druhej snímke vystupuje tá istá osoba ako robotník. Sushko k týmto fotografiám dodáva, že to lo len tak vyzerá, keď je Putin v blízkosti viacerých civilistov a obyčajných ľudí. "Nikdy to tak nie je," vysvetlil. 

Mnohí sa domnievajú, že Putin je príliš paranoidný na to, aby sa bez problémov prechádzal popri skupine cudzích ľudí, aj keď ide o Rusov. Má ísť o propagandistické videá, kde v role civilistov používa svojich ľudí. Na tieto odhalenia zareagovala aj držiteľka Nobelovej ceny za mier za rok 2022 Oleksandra Matviichuková.

"Putin chcel napodobniť Zelenského, ktorý bol na návšteve ukrajinských jednotiek v Bachmute. Ale po desiatich mesiacoch vojny je v Rusku nedostatok hercov," vyjadrila sa.

Viac o téme: BlondínaOdhalenieZáhadaRuskoMoskvaVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu