Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V Grécku zatkli podvodníčku zo Slovenska: Mária sa hrala na ženu bohatého podnikateľa, okabátila aj známeho športovca

(Zdroj: PZSR, gettyimages)

ATÉNY – V Grécku zadržali 37-ročnú Slovenku Máriu G. podozrivú z podvodu. Krásna Slovenka údajne chodila do hotelov a predstierala, že je manželkou bohatého manažéra a za svoje účty nikde nezaplatila. Známeho gréckeho basketbalistu Nikosa Pappasa pripravila o peniaze tiež.

Podľa dostupných informácii ide o Máriu G., pochádza z Bratislavy a tvrdila, že je manželkou bohatého manažéra a v Bratislave bola úspešnou právničkou. Na zozname hľadaných je už od septembra 2021. Z podvodov si spravila doslova povolanie. Pravidelne prespávala v hoteloch aj so svojím psom a recepcii vždy tvrdila, že účet za ňu zaplatí jej manžel.

Prezidentka považuje úradnícku vládu za poslednú možnosť (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

V Bratislave sa dokonca tvárila, že prenajíma byt v meste, no ten však nevlastnila. Údajne dokonca byt aj predala, pričom peniaze a kľúče už kupujúci nikdy nevidel. Podľa gréckych médií k jej odhaleniu prispel taxikár, ktorý ju viezol. Po tom, čo vystúpila z auta, tvrdila, že peniaze mu previedla na bankový účet. Incident sa stal dňa 4.12.2022 neskoro v noci, kedy obžalovaná telefonicky kontaktovala taxi službu, aby ju 5.12.2022 v skorých ranných hodinách previezol z Nafpaktosu do Korintu za poplatok 200 eur. Po príchode na miesto určenia však nebola schopná zaplatiť v hotovosti ani kartou, a taxikárovi údajne poslala virtuálny doklad na mobilný telefón s tým, že suma 250 eur mu už bola prevedená.

Keďže sa jednalo o klamstvo, vodič neváhal a nahlásil ženu na polícii. Ženu zadržali v hoteli, v ktorom by pravdepodobne prišlo k ďalšiemu klamstvu. Na obvinenú bol v rovnakom čase vydaný aj európsky zatykač. 

Viac o téme: PodvodKlamstvoEurópsky zatykačGrécko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu