Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Prípad Natascha Kampusch: Niekto skrýva stopy o orgiách

Prípad Natasche Kampusch stále skrýva tajomstvá.
Prípad Natasche Kampusch stále skrýva tajomstvá. (Zdroj: Profimedia)

VIEDEŇ - V kauze Rakúšanky Natasche Kampusch (20), ktorú Wolfgang Priklopil († 44) uniesol a väznil osem rokov, sa objavujú ďalšie zarážajúce skutočnosti. A niekto z „vyšších“ miest sa ich údajne úmyselne pokúša ukryť, píšu viedenské noviny Heute.

Únosca Priklopil podľa nich robil so svojou mladistvou väzenkyňou perverzné fotky, ktoré však na príkaz „zhora“ úrady nezahrnuli do vyšetrovacej správy. Napriek tlaku na úmyselné zakrývanie dôkazov pokračovali vyšetrovatelia vo svojej práci a narazili na svedkov z viedenskej sadomasochistickej scény.

Jeden z nich mal v roku 2001 prenajať Priklopilovi na jeden deň vlastnú manželku. Nataschin únosca k nej však bol taký krutý, že manžel ju od neho musel celú vystrašenú predčasne odviezť. Iná svedkyňa sa s Priklopilom stretávala v miestnych sado-maso kluboch.

„Jeho parketa bol i otrokyne v školských uniformách,“ porozprávala. Na základe týchto zistení zriadili špeciálnu komisiu, ktorá má vyšetriť, kto z „mocných“ stojí za úmyselným zakrývaním faktov v Nataschinom prípade.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu