Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zatkli muža podozrivého z vraždy 9-ročného dievčaťa v Liverpoole

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - V Británii zatkli muža podozrivého z vraždy deväťročnej školáčky. Olivia Prattová-Korbelová sa stala v Liverpoole obeťou prestrelky medzi súperiacimi gangmi. TASR správu prevzala v piatok z agentúr DPA a AFP.

Diavča zastrelil v pondelok večer strelec, ktorý prenasledoval iného muža do rodinného domu v štvrti Dovecot. Zranil aj jej 46-ročnú matku Cheryl, keď sa pokúšala zavrieť vchodové dvere po prvých výstreloch na ulici. Cheryl Korbelovej prestrelil zápästie a tá istá guľka smrteľne zasiahla do hrude jej dcéru, keď stála priamo za ňou.

Miestna polícia uviedla, že 36-ročného muža z oblasti Huyton v grófstve Merseyside zatkla vo štvrtok večer počas pátrania po vrahovi  Olivie. Vo väzbe teraz čelí ďalším dvom obvineniam za pokus o vraždu. Ako zamýšľaný cieľ streľby bol označený drogový díler  Joseph Nee. Polícia v Merseyside Neeho verejne neidentifikovala, uviedla však, že muža zadržali a bude vypočúvaný. Miestni obyvatelia v štvrti Dovecot vinia zo streľby súboj konkurenčných gangov.

Viac o téme: VraždaZatknutieBritániaLiverpoole
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu