Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najnebezpečnejšie ženy sveta: Spojitosť s Putinom aj Trumpom, spáchali neskutočné ohavnosti

Zľava Anna Kuschenková a Ghislaine Maxwellová Zobraziť galériu (2)
Zľava Anna Kuschenková a Ghislaine Maxwellová (Zdroj: SITA/AP/Dominique Mollard, Facebook/Anna Chapman)

LONDÝN - Aj medzi nežným pohlavím sa objavili ženy, ktoré vzbudzovali strach u širokej verejnosti. Predstavte si také, ktoré napáchali toľko zla, že si môžu podať ruku napríklad s Pablom Escobarom alebo Adolfom Hitlerom. Navyše sú o to nebezpečnejšie, že pôsobia nevinným dojmom.

Nielen muži vedia byť krutí zločinci. Prinášame vám zoznam najnebezpečnejších žien na svete, do ktorého patria kráľovné organizovaného zločinu či sadistické vrahyne, píše Daily Star

Ukrajinské jednotky zneškodnili nepriateľa (archívne video)

Ukrajinské jednotky zneškodnili nepriateľa (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Ghislaine Maxwellová 

Bývalá priateľka odsúdeného sexuálneho delikventa Jefferyho Epsteina a taktiež Donalda Trumpa bola okrem iných ohavných zločinov odsúdená na 20 rokov za obchodovanie s deťmi. Lovila zraniteľné mladé dievčatá. Snažila sa ich prilákať do Epsteinovho brlohu, kde sa z nich stali sexuálne otrokyne. 

Anna Kuschenková 

Podľa CIA mala Anna Kuschenková, ktorá vystupovala aj ako Chapmanová, vzťah s ruským prezidentom Vladimirom Putinom. Údajne jej chýbalo len šesť mesiacov k tomu, aby sa stala najnebezpečnejšou špiónkou v histórii USA. Spolu s deviatimi ďalšími ženami sa Kuščenkovej podarilo úspešne infiltrovať do najvyšších vrstiev amerických inštitúcií, odkiaľ mohla odovzdávať informácie priamo do Moskvy. Po jej odhalení a deportácii do Ruska ju Putin nazval hrdinkou národa. 

Ruja Ignatová 

Na zozname desiatich najhľadanejších osôb FBI je aj meno Ruja Ignatová. Táto žena bola odsúdená ako podvodníčka a zakladateľka OneCoin, kryptomeny Ponziho schémy, ktorá je označovaná za jeden z najväčších podvodov v histórii ľudstva. Ignatová je na úteku od roku 2017. Svoje obete pripravila o viac ako štyri miliardy dolárov.

Džihádistka Jane 

Američanka Colleen R. LaRoseová, ktorá si hovorila Džihádistka Jane, bola odsúdená na desať rokov nepodmienečne za neúspešné sprisahanie s cieľom zabiť švédskeho umelca Larsa Vilksa. Jeho dielo malo vyobrazenú hlavu moslimského proroka Mohameda na tele psa. Po odhalení sprisahania a zatknutia sa LaRoseová priznala len k plneniu rozkazov od údajných agentov Al-Kájdy.

Mária Licciardiová 

V rokoch 1993 až 2001 viedla Licciardiová v Neapole zločineckú skupinu Camorra, ktorá slúžila na obchodovanie so sexom. Jej železná vláda a dvadsať rôznych klanov sa začala rozpadať v roku 1999, keď spor o heroín vyvrcholil šialenstvom pri bombových útokoch na autá. Zahynulo pri nich okolo 200 Neapolčanov. Celé roky sa vyhýbala polícii, no tej sa napokon podarilo objaviť jej úkryt. Nachádzal sa v podkroví opustenej budovy, Licciardiovú tam našli ukrytú pod kachličkami z mramoru. 

Viac o téme: SexDrogyPolícia Najnebezpečnejšie ženy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu