Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexuálny škandál v armáde: Elitní vojaci na základňu prepašovali ženu a užili si s ňou orgie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

COLCHESTER - Tak toto bolo cez čiaru! Britskí vojaci z Colchesteru v anglickom grófstve Essex si našli netradičnú zábavku. Očividne im za múrmi vojenskej základne chýbal spoločenský život, pretože to, čo spravili, sa vyhýba všetkým normám slušnosti. Stačila k tomu len jedna prepašovaná žena.

Pikantné prianie Patejdla k Balážovej 70-ke: Najprv zaspieval Zanedbaný sex a potom... Fúúú, to čo mu zaželal?! (archívne video)

Pikantné prianie Patejdla k Balážovej 70-ke: Najprv zaspieval Zanedbaný sex a potom... Fúúú, to čo mu zaželal?! (Zdroj: Ján Zemiar)

Desiatky vojakov zo 16. leteckej výsadkárskej brigády v Colchestri mali doslova živý prenos filmu pre dospelých. Ich kolegom sa zrejme služba zdala príliš dlhá, a tak si chceli pobyt na základni nejako spestriť, informuje The Sun. Rozhodli sa teda prepašovať ženu priamo pod nosom nadriadených a užiť si s ňou sexuálne orgie. 

Na nezverejnených záberoch počuť vzdychanie viac ako troch osôb, preto sa predpokladá, že išlo o skupinový sex. Tieto nechutnosti šokovali britské velenie. Kráľovská vojenská polícia teraz vyšetruje, ako sa podarilo ženu prepašovať na základňu a či neboli porušené niektoré rozkazy. "Britská armáda očakáva od všetkých zamestnancov najvyššie štandardy správania. Každý, kto nedodržiava tieto normy, bude vyšetrovaný," uviedol hovorca tamojšej armády. 

Sexuálny škandál v armáde:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Armáda opisuje 16. leteckú výsadkársku brigádu ako špeciálne jednotky, ktoré sú vycvičené na pristátie v nepriateľskej oblasti. Ich hlavnou úlohou je pomáhať Air Assault Task Force, skupine vojakov pripravených na celé množstvo misií, od nebojových evakuačných operácií až po priamy boj.

Viac o téme: VojaciOrgieVojenská základňaVeľká BritániaEssexColchester
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu