Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Pár hodín pred masakrom v Texase poslal vrah mrazivý odkaz neznámemu dievčaťu na Instagrame

Salvador Ramos zabil 21 ľudí. Zobraziť galériu (4)
Salvador Ramos zabil 21 ľudí. (Zdroj: SITA/AP Photo/Dario Lopez-Mills, profimedia.sk)

WASHINGTON - Osemnásťročný texaský páchateľ Salvador Ramos pred masakrom na základnej škole napísal na Instagram úplne neznámemu dievčaťu. To samo zverejnilo túto správu a teraz sa pýta, či mohlo urobiť viac.

Používateľ Instagramu s názvom "salv8dor_" zverejnil 22. mája na svojom účte fotografiu s dvoma puškami AR-15 a k tomu prelinkoval profil neplnoletej osoby. Dievčina, ktorá nepochádza z Texasu, teraz zverejnilo fakty vo svojom príbehu na Instagrame. Priebeh četu s neskorším strelcom je bizarný. "Prepošleš obrázky mojich zbraní," napísal jej 12. mája. Dievča zareagovalo s úžasom: "Čo majú so mnou spoločné tvoje zbrane?" odpovedalo. Potom sa rozhovor skončil. Ale ráno pred zločinom Ramos napísal: "Už sa na to chystám." 

FOTO Pár hodín pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Čo má pred sebou, pýtala sa tínedžerka. Salvadorova odpoveď znela: "Mám malé tajomstvo." To jej chcel údajne prezradiť pred jedenástou hodinou a ona potom musí odpovedať. "Som chorá, možno ešte zaspím. Ale keď budem hore," odvetila podľa Daily Mail

Salvador Ramos
Zobraziť galériu (4)
Salvador Ramos  (Zdroj: profimedia.sk)

O 13:00 si obaja opäť krátko písali. Potom už od Ramosa neprišla žiadna odpoveď. Dievčina sa teraz pýta samej seba, či mohla urobiť viac: "Kiežby som sa ho aspoň pokúsila zastaviť v spáchaní jeho zločinu." Jediný dôvod, prečo si s ním písala, bol ten, že sa bála jeho prvej správy s obrázkami zbraní.

 

These are the Lives that were taken today at Robb elementary school 💔😥🙏🏼🕊

Posted by Chris J Carr on Tuesday, May 24, 2022

Ramos nebol aktívny len na Instagrame. Podľa amerických médií mal profil aj na TikToku, zverejnil však na ňom jeden príspevok - klip z počítačovej hry. Jeho popis znel: "Deti sa budú v reálnom živote báť". Účty páchateľa na sociálnych sieťach boli vymazané po tom, ako sa dopustil ohavného činu. 

Viac o téme: VrahStreľbaTexasInstagramŠkola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu