Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Prezident Macron ukázal voličom to, čo ešte nikdy predtým: Rozopol si košeľu a pod ňou...

Emmanuel Macron Zobraziť galériu (2)
Emmanuel Macron (Zdroj: TASR/AP)

PARÍŽ - Francúzsky prezident Emmanuel Macron robí všetko pre to, aby vyhral nadchádzajúce kolo prezidentských volieb. Chce tiež získať na svoju stranu mladých. Možno aj preto sa na internete objavili zábery, ako uvoľnene sedí na pohovke s rozopnutou košeľou odhaľujúcou jeho bohato zarastený hrudník.

Premena imidžu Emmanuela Macrona na verejnosti, aby prilákala mladších voličov, vzbudila záujem po celom svete. Asi najviac zaujalo ochlpenie na jeho hrudi zachytené na fotografii, ktorú prezident zverejnil minulý týždeň. 

Zábery vyvolali rozruch najmä medzi tými, ktorí sa viac zaujímajú o jeho prezidentove telesné črty ako o predvolebné politické debaty. Macrona niektorí porovnávajú s hercami Seanom Connerym, Burtom Reynoldsom či Tomom Selleckom, ktorí boli, resp. sú tiež známi pre svoje bujné ochlpenie na hrudi. 

FOTO Prezident Macron ukázal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ľavicový kandidát na seba upútal pozornosť aj minulý mesiac, keď zverejnil fotky v mikine s kapucňou, podobné tým s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenskym. Moderátor projektu Waleed Aly naznačil, že Macron možno cítil potrebu postaviť sa mužnejšie proti pravicovej oponentke Marine Le Penovej. 

Viac o téme: Prezidentské voľbyOchlpenieFrancúzskoEmmanuel Macron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu