Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z VIDEA odvedencov z Donbasu tuhne krv v žilách: Hádžu nás rovno do srač*ek! Do vojny posielajú študentov

Objavilo sa video s vojakmi, ktorí tvrdia, že nechcú bojovať, ale musia.
Objavilo sa video s vojakmi, ktorí tvrdia, že nechcú bojovať, ale musia. (Zdroj: Twitter/Nikolaus von Twickel)

MOSKVA - Na internete sa objavilo video s mužmi rôzneho veku, ktorí idú na korbe vojenského nákladiaku. V rukách majú zbrane a hovoria, že sú z Donbasu. Podľa ich slov boli odchytení a poslaní do vojny na Ukrajinu.

Zábery mužov, ktorí tvrdia, že sú z Donbasu a poslali ich bojovať na Ukrajinu, sa objavili najskôr na sociálnej sieti Telegram a neskôr na Twitteri. Na záberoch vidno, že muži sú rôzneho veku, majú v rukách zbrane a sú nahnevaní. 

Muži na záberoch hovoria o tom, že ich odviedli v 18-tich rokoch alebo že sú obyčajní pracujúci. "Dosť z nás už padlo," zaznie vo videu. "Na Youtube je video, kde sú naši kamaráti zadržaní ako vojnoví zločinci. Tak čo tu robíme? Viete aká je pravda? Ruské ministerstvo obrany o nás ani nevie, nevie, čo tu robíme. Háďžu nás rovno do sra*ek," rozčuľujú sa chlapi. 

Neodbrovoľní "vojaci" ďalej tvrdia, že ich odviedli nezákonne na ruské územie bez zbraní a dokumentov. "Sme normálni ľudia. Posielajú nás s puškami proti delostrelectvu a mínometov. Žiadame vás, aby ste to zdieľali. Naše pušky sú zo 40. rokov 20. storočia! Obyčajných študentov posielajú do vojny zabíjať!" kričia. 

Muži tvrdia, že prechádzajú Sumskou oblasťou, ktorá leží na severovýchode Ukrajiny pri hraniciach s Ruskom. Podľa ich slov nie sú žiadni vojaci a až do doby, kedy ich "uniesli", sa živili obyčajným životom. 

 

Viac o téme: VojaciArmádaRuskí vojaciRuskoVojna na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu