Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Ďalšia smrť otužilca pod ľadom! Alexander (†38) skočil do vody, manželka nakrútila to najhoršie

Alexander (38) si robí dieru do ľadu. Zobraziť galériu (2)
Alexander (38) si robí dieru do ľadu. (Zdroj: Youtube/Pittsburgh Girl)

DNEPROPETROVSK - Desivé zábery z Ukrajiny! Muž skočil do ľadovej rieky Chortomlyk v Dnepropetrovskej oblasti. Ešte predtým poprosil manželku, aby jeho skok nakrútila na video. V takýchto mrazoch sa mal vynoriť už po niekoľkých sekundách, no nič sa nedialo. Na miesto boli následne privolaní záchranári, no mužovi sa už nedalo pomôcť.

Alexander (†38) skočil pred očami svojej ženy do premrznutej rieky Dneper neďaleko mesta Chortomlyk. Keďže sa nevynoril, na miesto boli privolané záchranné zložky. Incident sa odohral 5. februára, uvádza Daily Mail. Potápači našli mužovo telo na dne rieky v hĺbke takmer štyri metre až nasledujúci deň. 

VIDEO Ďalšia smrť otužilca
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V osudný deň bola na mieste nameraná teplota vzduchu -5 stupňov. Manželka hovorila Alexandrovi, že jej je strašná zima. Pred osudným momentom sa ho spýtala, či si je istý, že chce skočiť. Ten však s kamarátom vyvŕtal dieru, vyzliekol sa, prežehnal a skočil dnu. Keď sa nevynáral, kamarát sa ihneď snažil do rieky vyvŕtať ďalšiu dieru. 

Táto tragická udalosť sa odohrala len niekoľko týždňov po tom, ako ruská právnička Anna Usková (†40) skočila pri Petrohrade do ľadovej vody pred očami svojho manžela aj dvoch detí. Týmto spôsobom chcela osláviť pravoslávne Zjavenie Pána, no skončilo sa to tiež tragédiou. Aj v tomto prípade bol prúd rieky príliš silný a odniesol ju preč od vysekanej diery v rieke. 

Viac o téme: UtopenieOtužilecUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu