Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Desivý nález mŕtvoly v luxusnom hoteli: Muž (†34) skočil z 25. poschodia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Strašidelný nález v newyorskom hoteli! Telo 34-ročného muža objavili v nedeľu pri mrakodrape na Manhattane. Muž podľa všetkého skočil už o niekoľko dní predtým z 25. poschodia.

V hoteli v centre New Yorku objavili desivý nález. V hoteli Gotham na Manhattane našli telo bez známok života. Americké médiá, ako napríklad New York Post a Fox News, uvádzajú, že telo našli 26. septembra 2021 - mŕtvy človek tam však zrejme bol už nejaký čas.

Podľa medializovaných informácií telo našli okolo ôsmej ráno a bola zalarmovaná polícia. Podľa polície všetky znaky nasvedčujú tomu, že muž spáchal samovraždu skokom z veľkej výšky. Pre muža, o ktorého totožnosti polícia pôvodne neposkytla žiadne ďalšie informácie, prišla akákoľvek pomoc príliš neskoro, záchranná služba mohla potvrdiť iba smrť muža. „Možno skočil pred jedným alebo dvoma dňami,“ uviedol policajný hovorca.

V súčasnosti nič nenasvedčuje tomu, že by na smrti 34-ročného muža mal vplyv niekto iný. Podľa vyšetrovateľov vyskočil z 25. poschodia budovy na Východnej 46. ulici, zasiahol druhé medziposchodie a smrteľne sa zranil. Miesto v 4-hviezdičkovom hoteli, kde boli v nedeľu objavené pozostatky, nie je prístupné verejnosti.

Viac o téme: SkokSamovraždaNew YorkManhattanGotham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu