Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Muž v Poľsku zaparkoval auto a šiel si nakúpiť: FOTO To, čo sa potom odohralo, sa len tak nevidí!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia v Lodži)

LODŽ - V Lodži v centrálnom Poľsku utekal po ulici zlodej s igelitovou taškou plnou bankoviek, ktorú s komplicom ukradol zo zaparkovaného auta, ale s lupom ďaleko neutiekol. Náhodným svedok zločinu sa totiž stal policajt, ​​ktorý síce mal už po službe, ale aj tak jedného z páchateľov zadržal a spolu s ním aj jeho korisť, ktorá bola v prepočte skoro 176 100 eur. Po druhom podozrivom polícia pátra, uviedla televízia TVN 24.

Mladíci (†29, †19) mali kradnúť v obchode: Mučenie a vražda! Toto s nimi vraj urobili ochrankári

Príležitosť k drzej krádeži poskytol podľa televízie pracovník jednej z miestnych firiem, ktorý vo vozidle prevážal pôžičku vo výške 800.000 zlotých, ktorú si vzal jeho zamestnávateľ. Peniaze mal v igelitovej taške, ktorú ponechal v aute aj potom, čo vozidlo zaparkoval v centre Lodž a šiel si do obchodu nakúpiť. Len o chvíľu neskôr okienko vozidla rozbili zlodeji, ktorí sa zmocnili igelitky s peniazmi a utekali preč.

https://tvn24.pl/lodz/lodz-ukradli-reklamowke-wypelniona-gotowka-45-letni-gruzin-aresztowany-5090149

Uverejnil používateľ Bartek Mazuś Utorok 11. mája 2021

"Policajt po službe si všimol krádež a okamžite sa vydal prenasledovať páchateľa," povedal televízii komisár Marcin Fiedukowicz. Policajt svojím súkromným vozidlom zahradil cestu zlodejom a vrhol sa na muža, ktorý v ruke držal igelitku. Policajta síce udrel, ale ten ho premohol, zrazil na zem a vyrazil mu z ruky nôž. Pomohol mu potom jeden z okoloidúcich, než na miesto dorazili ďalší policajti, vykreslil Fiedukowicz.

Muž v Poľsku zaparkoval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia v Lodži)

Peniaze sa nakoniec dostali k majiteľovi firmy, zatiaľ čo podozrivý - štyridsaťpäťročný Gruzínec - skončil v cele a súd ho poslal na tri mesiace do väzby. Hrozí mu až desať rokov za mrežami. Polícia sa snaží chytiť druhého podozrivého a tiež sa snaží odhaliť, odkiaľ mali páchatelia také presné informácie o cennom obsahu tašky v aute, dodala TVN 24.

Viac o téme: AutoTaškaKrádežPolícia Poľsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu